Pokreće Blogger.

Uskršnje čestitke

by - petak, travnja 14, 2017

Hei!
Post sa uskršnjim čestitkama kojeg sam objavila prije dvije godine ima sve više pregleda. Tako da sam odlučila dati vam 2 nove preslatke ideje, koje sam našla na internetu i kopirala, ups... No u svakom slučaju stvarno su lagane i većina vas sa samih slika će shvatiti kako da ih napravi jer kao što sam rekla, prejednostavne su.


Trebati će vam malo tvrđi papir za samu čestitku koje god boje želite no trudite se izbjegavati bijelu. Moje su bile 10cm duge i široke, vi možete uzeti koju god veličinu želite izbor je na vama. Za početak si napravite šablonu zeca, jer će vam trebati pogotovo ako budete radili više čestitki. Nakon toga prepolovite čestitku, na prednju stranu olovkom lagano precrtajte zeca prateći obrube šablone. Izrežite ga van iz čestitke tako da ćete na samoj sredini zeca napraviti skalpelom malo veću rupu te nakon toga škarama precizno pratiti obrube. 


Nakon toga ćete morati isprintati neki cvjetni dizajn ili ako imate vremena, ga nacrtati. Također možete ih odmah u boji isprintati no ja sam ih ipak odlučila bojati. Nakon toga izrežite cvjetiće i dio papira malo većeg od samog zeca. Tako kada papir prislonite uz zeca imate bijeli prostor koji prekriva zeca Sad baš gledam sliku i nije mi jasno zašto sam ja obrubljivala cvjetiće, no nemojte raditi što i ja, hahah. Uz pomoć ljepila zalijepite cvjetiće na stražnju stranu, tako da su cvjetići okrenuti prema prednjoj strani. Želite da se cvjetići nalaze na leđima zeca ne na cijelom njegovom tijelu. 


Na unutarnju stanu zalijepite komad bijelog papira nekoliko milimetara manjeg od same čestitke. Možete još vanjsku stranu urediti sa nekakvim šljokicama ili flomastrerima. Izbor je na vama ;) 


Idite na kraj posta kako bi shvatili kako ova čestitka zapravo izgleda, malo ju je teško za shvatiti. Koristila sam isti materijal i dimenzije za same čestitke kao i kod prethodnih. Na samu čestitku prvo izrežite rupu točno na sredini. Nije bitno kako izgleda, ne mora biti ni krug, bitno da je rupa. Zatim napravi krug otprilike jednake veličine kao i rupe na čestitki. Zatim dva malo manja ovalna oblika, na kojeg ćete nacrtati šapice. Sve zapljepite zajedno i naravno nemojte zaboraviti repić od vate koji je, po meni, najslađi u cijeloj čestitiki. Nakon što napravite stražnji dio zeca, hahah, zalijepite ga na prednji dio čestitke uz desni donji rub. Da izgleda kao da zec pokušava proći kroz rupu.


Nakon što otvorite čestitku trebala bi vas dočekati ova slatka faca. Izgleda komplicirano za napraviti no zapravo je prelagano. Za samo lice napravite najobičnije srce, okrenite ga naopačke i nacrtajte njušku i oči i imate lice sa debelim obraščićima. Zatim trebate nacrtati uši, ne znam kako da vam to objasnim, no sa slike vidite, lako je za precrtati. Također trebati će vam opet dva malena valjkasta oblika koja će vam služiti kao prednje šapice. Kada zalijepite sve dijelove u jednu glavu, samu glavu zalijepite na unutarnju stranu čestitke u donji lijevi kut rupe i imate najslađu čestitku ikad.Kako ćete urediti samu čestitku na vama je, Ja sam vam odlučila pokazati bitnij dio. I nekako mi se čini i lakšom od prve. Prva je malo ozbiljnija, idealna za starije članove obitelji, dok je druga po meni smiješna i zanimljiva, taman za one malo mlađe, bili oni obitelj ili prijatelji.

I drage moje kako vam se sviđaju čestitke?
Stvarno se nadam da uživate na praznicima i da ćete ih maksimalno iskoristiti. Ja ću svaki dan vjerojatno napisati jedan post, tako da imam 'rezervu' za onaj period poslije praznika. Koji će biti stresan i pretežak, i stvarno ne želim ni misliti o njemu.

Hanna ♥

You May Also Like

5 komentara

 1. Ovo i preslatko, prosto presavrseno ❤❤❤! Divno draga!

  Novi post perfecthigh136.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Predivan post, draga. Sigurna sam da ću ovakve čestitke iskoristiti za druge prilike jer ne slavim Uskrs.

  laAdda

  OdgovoriIzbriši
 3. Jao preslatkoo... ^_^ Ovo cu da iskoristim za sledeci uskrs sigurno ^_^ <3

  Nova sam i pratim te, pogledaj moj blog ako si slobodna, pa ako ti se dopadne zaprati ^_^ <3

  https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 4. Jaooo ovo drugo mi je toliko preslatkoo, nemam reči! Veoma si kreativna. Isprobaću ove ideje sigurno! ♥

  Dear Miss Modern

  OdgovoriIzbriši