Pokreće Blogger.

Ti&Ti recenzija

by - petak, travnja 29, 2016

Konačno! 
Nakon skoro 3 tjedna mogu vam reći "Hei" 
Napravila sam nenamjernu pauzu na blogu, škola, krizma. Ovaj tjedan sam planirala izbaciti ovaj post ranije ali nisam imala inspiracije, slike nisu bile dobre. Jedva sam uhvatila da napišem ovaj post, soba oko mene je u kaosu, Fukushima! 

No da krenemo na Ti&Ti kremu za kosu. Ja sam je otkrila nedavno, meni je sestrična rekla da je koristi od vrtića. Očito da sam zaostala u razvoju, no ako postoji netko tko još ne zna za ovu kremu, moje preporuke! 


Krema služi za suhu kosu s ispucalim vrhovima. Meni vrhovi nisu nešto posebno ispucali ali mi je kosa užasno suha. Kremu koristim poslije pranja kose nakon što je lagano posušim. Nakon prvog korištenja nisam primjećivala posebnu promjenu, no srećo sam je nastavila koristiti. Nakon nekoliko korištenja kosa mi se počela sjajiti i konačno je postala mekana. Koristim malu količinu koju protrljam po rukama i prstima prođem po kosi. Jednom sam se zanesla i koristila sam vise nego potrebno pa sam kosu morala ponovno prati. Ali to sam samo ja sigurna sam da nitko neće biti moje pameti. Ovoj kremi nisam nasla niti jednu manu. Jeli moguće? Djeluje i ne masti kosu dok se koristi u normalnim količinama. Ne troši se puno sto je najbitnije i cijena je pristupačna. Sigurna sam da će ljeti spasiti kosu jer sol i sunce najviše oštete moju kosu. 

Post je bio kratak. No bliži kraj godine i ja pokušavam riješiti sve projekte i ispitivanja što prije kako bih poslije imala vremena i posvetila se malo više blogu. 

Nadam se da ćemo se čuti uskoro :) 

Hanna ^-^ 

You May Also Like

3 komentara

 1. Krema deluje odlicno,takodje nisam cula za nju xd.

  mywonderland-xoxo.blogspot.com--novi post <3xd

  OdgovoriIzbriši
 2. Zanimljiva krema,nikad je nisam koristila.Mislim da to nema kod nas.Sve u svemu pogledacu! :)
  Super post!
  ksenijinkutak1.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
 3. Nisam je vidjela kod nas. Krema zvuči odlično,šteta.
  Slike su super!

  Kiara

  OdgovoriIzbriši