Pokreće Blogger.

Cherry blossom canvas painting

by - ponedjeljak, travnja 04, 2016

Hei!
Evo mene nakon dva tjedna.
Ne znam odakle da krenem, no prvo se želim ispričati Katarini. Ovo je collab s njom, koji je trebao izaći prije više od tjedan dana. Njen blog posjetite ovdje. Obavezno se učlanite jer je tek počela a već oduševljava svojim radom. Također mene nije bilo prvo zbog škole a onda zbog zdravstveni problema i konačno sam sjela da napišem ovaj post pa najbolje je da ne dužimo.


No da mi krenemo s ovim, mogu li ovo uopće nazvati DIY? Možda, no nazvati ćemo slika. Sve što treba vam je 3 platna. Ja sam svoja kupila u setu, u JYSK-u za nekih 20 kuna i uljane tempere za sličnu svotu. Prvo što želite je motiv u mom slučaju grana trešnje. Te morate poredati platna jedno do drugog u nekakvom nizu da tvore sliku. Vi možete slikati drvo, te postaviti platna u oblik obrnutog trokuta ili nešto slično. Za početak lagano olovkom nacrtate obrube linije i gledajte da vam se slike poklapaju.


Nakon toga jednostavno trebate popuniti obrise. Ja ću govoriti za sebe kako sam ja radila, no vi radite što vi želite. Pomiješala sam tamno smeđu koju sam dobila sa malo crne kako bih dobila još tamniju nijansu. Te sam obris jednoliko popunila. Nakon toga sam u ono što je ostalo dodala svijetlo smeđu koju sam dobila i 'high lightala' svoju granu kako bi joj dala malo dimenzije.


Nakon toga sam napravila neku nijansu svijetlo roze i krenula raditi cvjetiće. Užasno su mali, znam. No kasno je da ih promijenim. Nakon toga sam odlučila napraviti 'točku' malo tamnije nijanse i pustila sam da se dobro osuši.


I za kraj sam napravila jako svijetlu nijansu roze i sa sasvim malom količinom na kistu tapkala po platnu i popunjavala bijeli dio. Nekako mi se činilo dosadnim pa sam popunila prazninu.Za prvu granu sam i više nego ponosna. Vjerujem da će svaka druga slika biti bolja. A sigurna sam da će i vaša izgledati odlično i da ćete se ponositi s njom dok ne napravite puno bolju :D

Mala ideja, koju ću ja napraviti čim dobijem ovu sobu. Na jednom zidu ću nacrtati ogromnu granu. Na njoj će u proljeće stajati cvijeće, ljeti ptice, jeseni narančasto lišće te zimi snijeg koju ću napraviti od papira. Ako sam nekom dala ideju, jako mi je drago, haha :D

Pobjednica giveaway-a je izabrana. Poslala sam joj mail i čekam odgovor. Nakon što ona odgovori reći ću vam koja je. Drago mi ješto vam se giveaway svidio, tako da slične nagrade očekujte ubuduće.

Također počela sam pisati na wattpadu. Zovem se @HannaNimac i započela sam svoj 'roman' ako nekoga zanima neka slobodno pogleda :'3

Vidimo se :D

Hanna ♥

You May Also Like

8 komentara

 1. Predivno jeeee!! Ovo moram imati u svojoj sobi! ♥♥♥

  Novi postic je tu- http://forgirlsonly-ofg.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Ovo je preleepoo!!Vec sam ovako nesto videla na We Heart It-u ali ti si to jos lepse napravilaa!! ☺☺

  mywonderland-xoxo.blogspot.com--novi post

  OdgovoriIzbriši
 3. Znaci to je stvarno predivno hanna! ♡_♡ bravo! 😱

  OdgovoriIzbriši
 4. Drago mi je da si uspjela napraviti ovaj post :) Predivan je!

  http://catherinehere.blogspot.hr/

  OdgovoriIzbriši
 5. Crtež ti je ispao predivno! I ja jako volim crtati po canvasu, ali ovo je vrh! ♥♥

  Annie's secret

  OdgovoriIzbriši
 6. Divan post. Svidja mi se nacin na koji pises.♥
  Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati.

  http://aleksandrascorner.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 7. Predivnoooo je *o*. Zaista ti je super. Ja bih to vjerovatno pokvarila na samom početku :') <3

  itsnina23.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši