Pokreće Blogger.

16 Dan Božića - Srećka

by - srijeda, prosinca 16, 2015

Hei!
Ako se niste prijavili za Giveaway učinite to 

OVDJE. 

Danas imam jednu fora ideju za sve one koji nemaju baš nešto previše novca, imam ideju za poklon koji možete napraviti ovog trenutka. Jer sam sigurna da već sve materijale imate kod kuće. 

Trebati će vam papir ( s motivima), flomasteri, olovka, flomasteri, bijela pastela i akrilna boja. 


Prvo što trebate je imati ideju za srećku. Kao na primjer, pranje prozora, podova, peglanje veša... Zatim trebate nacrtati 3 srca, kruga ili što god vama padne na pamet. I u to napisati, vrijeme koje bih radili taj posao, ili prostoriju koju bi čistili. Naravno, stavite, jednu lošu i jednu bolju opciju. Nakon toga sve to podebljaj te tankim flomasterom ili kemijskom, i pustite da se osuši. Nakon toga bijelom pastelom prođite po srcima, ja sam nanesla 2 sloja.


Nakon toga stavite debeli skoj akrilne boje preko srca. I ostavite sa strane da se osuši. Nakon toga sa flomasterima ukrasite svoju srećku kako ti misliš da je najbolje. I sve srećke stavi u jednu kovertu i ukrasi je vrpcom ili mašnom. Nakon što je pokloniš mami, ona treba sama izgrebati srećku, A ti odraditi ono što si napisao na srećku. Također, možeš u kut napisati datum do kojeg srećka vrijedi. Najbolje je do kraja školske godine, tako da ste za ljetne praznike mirni.

Ovaj post je bio jedan od kraćih.
Ali DIY je jednostavan tako da se nadam da ćete svi
bez ideja i novca napraviti.

Hannic ♥

You May Also Like

3 komentara

 1. Pree fora je srecka nisam znala da se moze ovako jednostavno napraviti vjerojatno cu probati :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Odlican post!Ovo ce mi trebati uskoro!
  joxykutak12.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Ova ideja mi se mnogo sviđa. Sigurno ću ju isprobati :D

  OdgovoriIzbriši