Pokreće Blogger.

15 Dan Božića - Ideje za poklone

by - utorak, prosinca 15, 2015

Hello!
It's me!
Dosadila je ta fora? No nema veze. Kao što vidite u naslovu današnji post će biti ideje za poklone, ako ih još nemate, a bilo bi ih dobro imati :'3 Također neki su pokloni iz GIVEAWAY-a, no nema veze :D

1. DIY set

Za sve vas, koji niste baš spretni u izrađivanju poklona, ovih par ideja je za vas. Ova prva ideja je stvorena za prijateljicu ili sestru koja obožava DIY, i ovaj poklon će je sigurno oduševiti :'3 Sve što trebate je kupiti teglicu, figuricu i nekoliko vrsta šljokica. Na papir napišite upute za izradu svoje vlastite snježne kugle, te ubacite papirić u teglicu. Ništa lakše, zar ne? 


2. Kutija prve pomoći

Ne brinite, ne mislim doslovno na kutiju prve pomoći. Uzmite neku plastičnu kutiju sa pregradama kod kineza. I jednostavno pregrade napunite sa čokladicama i bombonima. Kutiju ukrasite vrpcom i nalijepite papir sa natpisom" Kutija prve pomoći, samo u izvanrednim situacijama..." ili nešto slično, Svatko tko voli čokoladu (Pogotovo ja) bio bih oduševljen ovim poklonom.


3. Unikatan nakitTko ne voli unikatan nakit? Nešto što samo ti imaš, jedinstven komad nakita? Svi ga vole, ako trebaš jeftin i sladak nakit, definitivno provjeri sve moje partnere sa desne strane bloga. I vjeruj mi naći ćeš nešto za sebe. Najbolje bi ih bilo kontaktirati i raspitati se, jer odgovor dobivaš definitivno :D 4. Spa set / spa tretman

Ovo su praktički dvije ideje u jednoj. Sada je na vama hoćete li se potruditi ili ne. Prva ideja je da u teglicu stavite, kremu za ruke, turpiju, lak za nokte, blaznice, labelo i slično. Dok za drugu ideju trebate otići do najbličeg wellnes cnetra, uzeti poklon bon i jednostavno ga pokloniti mami ili starijoj sestri. 

5. Kuponi 

Ovo je poklon s kojim nikada nećete moći pogriješiti kod mame. Ne košta vas ništa, osim svojih ruku. Uzmite papir u pravokutnom obliku, i na njega napišite za što kupon vrijedi. Dajem primjer: Pranje suđa, peglanje veša, čišćenje snijega, pranje prozora. Napravite barem dvadesetak kupona, slobodno neka tri kupona budu za usisavanje. Na svaki kupon u kutu probušite rupu i sve ih spojite nekom ukrasnom vrpcom. Kada mama iskoristi kupon, jednostavno ga otrgnete i bacite u smeće. 


To bih bilo to, prijaviti se za Giveaway :D

Hannci :D


You May Also Like

3 komentara

 1. Ahaha,fora još nije dosadila..Divan post :D ♥
  http://blogofapsycho.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 2. Jako su dobre ideje a posebno mi je fora ova za kupone za mamu i mozda i poklonim nekom nesto od ovoga :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Pa divan je post kao i uvek :D

  OdgovoriIzbriši