Pokreće Blogger.

Watermelon nail art - Collab sa Anom ^-^

by - subota, kolovoza 15, 2015

Hei!
I evo ga, službeno zadnji ljetni post. 
Sljedeći tjedan krećemo sa, tntntnt
Školskim postovima.

Vidim da su bloggeri već odavno počeli s njima, no, ja sam odlučila početi u neko normalno vrijeme. 
Ljudi još su praznici! Nemojte se previše zamarati školom! Pa ostala su još samo 3 tjedna, u bosni vjerojatno 2. Suzdržat ću se da ne zaplačem :'( Idemo na nail art, nema suza!


Kao što ste po naslovu vidjeli, radi se o lubenici manikuri. Nisam htjela obične palme i galebove. Jer u Zagrebu baš to i nemamo :'3 Tako da je ovdje lubenica simbol ljeta, barem meni xD


Sve će vam ovo trebati. Pokušala sam sve moguće tehnike kombinirati ovdje u jednu, pa nadam se da će vam se svidjeti.  


Prvo što trebate je staviti base coat. To je bitan korak ako ne želite oštetiti i isušiti svoje nokte. Zatim stavite prvi sloj lakova. Tu ću pokazati 4 vrste manikure, tako da će ovo biti jedan od dužih postova. Palac i prstenjak namaži tamnijom nijansom zelene koju imaš. Kažiprst i srednjak bijelom, dok mali rozom ili crvenom.


Uzmite spužvicu, ne mora biti ona profesionalna. Ja sam svoju uzela iz onog acetona-spužvice. Vi možete od bilo kuda. Stavite više roze i manje zelene. I počnite lagano tapkat sa spužvicom po noktu, kada ste zadovoljni s bojom pustite da se osuši. Ako ponovno želite koristiti spužvicu, samo korišteni dio odsjeci te i gotova si. 


Sada sve što trebate je uzeti vašu vodu. Obična voda je sasvim dovoljna ali da je na sobnoj temperaturi. Znači ostavite vodu kojih 20 min da poprimi temperaturu sobe. Sve što trebate je napraviti prugasti uzorak, zaroniti prst u njega i izvaditi ga. Ja sam koristila bijeli i mat nad lak, i zeleni i prozirni lak. Nije baš dobro objašnjeno? Zato vam evo video: 


Na palac i mali prst sam koristila bijeli, također koristila sam i selotjep okolo prstiju da se sva ne iz mažem. dok sam na prstenjaku totalno zaboravila. kad smo već kod njega ja sam pokušala napraviti crte koje su na kori lubenice, i iskreno, meni se sviđaju!

Za sitne detalje uz pomoć bijelog stripera na mjestu gdje se roza i zelena spajaju napravite crtu. ako nemate striper, pomoći će tanka četkica umočena u bijeli lak. Ako nemate točkalicu, kao ja (pala mi je sa balkona, i raspala se u 200 komada!. Koristite čačkalicu i napravite nekoliko sjemenki na vašoj lubenici. Prije nego što završite manikuru očistite zamazane prste uz pomoć acetona. I za kraj stavite mat nadlak, ako nemate mat koristite obični, no meni se ovaj užasno sviđa, tako da sa, njega koristila. To bih bilo to, ako želite vidjeti još jednu preslatku manikuru za kraj ljeta, obavezno pogledajte Anin post, na njenom blogu

I da, htjela bih s vama po razgovarati, stvarno ne znam koji je razlog. 
Prošli tjedan imala sam 111 članova, danas ih je samo 108. Nije samo, nego je manje nego što sam imala. Iskreno ne vidim neki valjan razlog, jedino što meni dolazi u glavu je giveaway. Svi koji su se učlanili za giveaway, tako kada ne dobiju nagradu da se iz člane, nisu morali ni sudjelovati. Jer je taj giveaway bio za moje čitatelje, ako ne mislite ostati čitatelj, nemojte ni sudjelovati. 

To bih bilo to, vidimo se uskoro ♥

Hannci ♥

You May Also Like

2 komentara

  1. Manikura je apsolutno preslatka, jako mi se sviđa *-* Ideja sa water marble-om kao kora lubenice je fantastična, stvarno sve za pohvalu ♥♥

    http://kreativanblog.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Nokti su divni,probacu ovaj nail look sledeceg leta :D


    http://lepotaodaleks.blogspot.com/2015/08/back-to-school-with-alex-wake-up-for.html

    OdgovoriIzbriši