Pokreće Blogger.

Top 5 stvari koje moraš uraditi prije povratka u školske klupe

by - utorak, kolovoza 18, 2015

Hei! 
Konačno da i ja krenem s #backtoschool, postovima. 
I da, da ne zaboravim do kraja posta, Lina, paket sam poslala, no danas mi se vratio. Ne znam u čemu je problem, danas ću ga pokušati ponovno poslati :'3 

Uglavnom, uopće ne volim ovo skakanje s teme na temu, ali eto. Mislila sam da do škole nema tako puno vremena. I zato želim da se dobro pripremim, ali i malo nauživam. 

1. Odite negdje s najboljim prijateljima. 

Neka se okupi ekipica s kojom se inače družite u školi i idite na bazene, u slastičarnicu. Ne morate ići na neka fancy mjesta. Odite u obližnji parkić i zezaj te se. Jer kada krenu testovi i zadaće neće te imati vremena zajedno visjeti 3 dana. Zar ne? 

2. Pripremite mobitel

Možda vam se čini čudno, no nije li logično da će vam vaš mobitel sljedećih mjeseci biti najveća pomoć? Za kontaktiranje s prijateljima, pretaživanje interneta i ono najbitnije kalkulator. Pa zašto i on ne bih imao taj "Back to School" look? 3. Preurediti sobu

Ovaj korak je jedan od bitnijih. Pokušaj svoju sobu napraviti što više tebi udobnijom. Jer ćeš u njoj učiti i pisati zadaću. Makni sve nepotrebne ljetne ukrase sa stola i zamjeni ih držačima za olovke. 

4. Napravi sama svoj školski pribor. 

Nije li malo dosadno doći u razred a ono 15 učenika ima istu bilježnicu kao ti. I to onu dosadnu sa slikom vodopada. Imate iste tehničke, čak i školske "papuče". Imate osjećaj kao da se stalno vrtite u krug? Totalno se razumijemo. Pa zašto ne bih se malo potrudili i napravili vlastite? 5. Pronađi look 

Za prvi dan škole ne želiš izgledati kao zombij. Pogotovo ako ti je prvi dan u srednjoj. Pronađi savršenu kombinaciju i što prirodniji makeup look. Kako bih izgledala savršeno. 

Možda vam se post čini prekaratak. Ali ovo je još jedan sneak peak. Sve postove na ove teme očekujte u sljedeća 3 tjedna. 

Vidimo se ♥

You May Also Like

2 komentara

  1. Jako su lepe i kreativne ideje ☺
    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ideje su stvarno super, ovo za preuređivanje sobe se baš slažem :)

    OdgovoriIzbriši