Pokreće Blogger.

Kako sam "upoznala" Perrie Edwards - mini priča

by - nedjelja, veljače 01, 2015

Hei!
U prošlom postu su komentari bili:

Wau, srela si ju! Koja si ti sretnica *o* 

Pa da vam ispričam. 

Avion je konačno sletio. - U Londonu smo! Ajme! - rekla sam. Krenuli smo izlaziti iz aviona, kroz one tunele. Došli smo pred: 

(nisam znala kako pojasniti) 

Ušli smo u labirtint, a ispred nas su se pregurale 4 djevojke i jedan dečko. - Ajmee, ova cura podsjeća na perrie - rekla sam. Uskoro su se svi progurali. - To je Little mix - rekla je moja rodica.  - Cure nas je više iza nas! - rekla je moja tetka, - Tetka, to je Little mix! - šapnula joj je rodica. - Tko? Nikad čula, pregurajte se naprijed. - rekla je tetka i svi su se pregurali, osim mene. Bila sam iza LM-a i prstom upirala u Jade koja je bila ispred mene. Nijemo sam govorila - Little mix! Ajmee! - dok je moja rodica gledala u čuđenju i davala slične signale. LM je brzo prešao kontrolu, dok je nama trebalo duže jer smo iz strane države. - Hajdeee, brže malo - vikala sam i cupkala od šoka. - One su pobjedile na Xfactoru? - pitala je žena na osiguranju, - Daaa! - rekle smo, malo je požurila kako bih se stigle slikati sa njima. Na stepenicama smo ih vidjele kako čekaju kofere. - Cekaj da ih slikam ako ne stignemo. - rekla sam i uslikala. 


Sišli smo dolje, Perrie je tipkala na mobitelu. Pitam se s kim je razgovarala. Sada bi trebalo otići do nje i ne ispasti previše glup. - Hai Perrie - rekla sam. Okrenula se i rekla - Oh, hi! - Imala je crno sjenilo i crveno-ljubičast ruž. Imala je majicu na prugice i šorc. - Can i take picture whit you? - pitala sam uplašeno, čak sam mucala. - Oh, soure! - rekla je, stala iza mene i popravila kosu. Uopće nisam gledala kako ja izgledam, ruke su mi se tresle i slika je totalno mutno ispala. - Where are you from? - upitala je. - Croatia - rekla sam. - Oh, on wich continet is Croatia? - In Europe, near Italy. - rekla sam. - You have a lot of fans there - ubacila se moja rodica. - Really? - upitala je u čudu. - Yes! - rekla sam. - Perrie - rekla sam - I now you don't know me really well. But can you made mi a favor? - upitala sam. - Am.. wich favor? - rekla je, ni njoj nije bilo sasvim jasno što želim. - Can you - izvadila sam svoj 1D-book. - give this to Zayn? - pitala sam i predala joj.  - Soure! - uzela je i prolistala - You guys are directioners? - pitala je. - Big directioners! - rekla je moja rodica. - Cure, nemamo više vremena. - rekla je teta. - Thank you! Bye! - rekla sam i krenula prema tetki. Veselo nam je mahnula. Dok smo čekali kofere znali smo nekoliko puta pogledati prema njima. - A joj, pa nismo se s ostalima slikali - rekla je Nikol. - Nema veze - tresla sam se sve dok kofer nije došao. 

Evo, mini priča ;'3 

Možda imam grešaka u pisanju engleskog, no ne možete shvatiti koliko
se žurim tako da...

Hanna ♥


You May Also Like

14 komentara